شیوه انتشار
آنلاین
زبان نشریه
فارسی و انگلیسی
نحوه دسترسی
آنلاین و آزاد
حوزه فعالیت تخصصی
علوم پزشکی و سلامت
شروع انتشار
1403
نوع داوری
Peer - Reviewd
ایمیل نشریه
info@mhhjr.ir
کاربرد گیاهان دارویی در کاهش چربی خون
دوره 1، شماره 1، 1403، صفحات 9 - 18
1 کارشناس
2 کارشناس
3 کارشناس
4 کارشناس
چکیده :
امروزه بیماری قلبی _عروقی یکی از عوامل مهم مرگ و میر در کشور های صنعتی می باشد، یکی از مهمترین عامل های تشدید کننده بیماری قلبی عروقی، افزایش چربی خون (به این معنی است که سطح کلسترول LDL و تریگلیسیرید یا هر دو در خون افزایش پیدا کرده است) می باشد که می تواند با سایر چربی ها و مواد موجود در خون ترکیب شده و منجر به انسداد رگ ها شود، با توجه به اهمیت موضوع اکثر کشورها به دنبال درمان جایگزین برای کاهش سطح کلسترول خون می باشند که در این میان گیاه درمانی مورد توجه عموم قرار گرفته است. گیاهانی همچون شنبلیله، سیر، خار مریم، شوید،کنگر فرنگی در کاهش کلسترول خون نقش دارند که در این مقاله مورد برسی قرار گرفته اند.
امروزه بیماری قلبی _عروقی یکی از عوامل مهم مرگ و میر در کشور های صنعتی می باشد، یکی از مهمترین عامل های تشدید کننده بیماری قلبی عروقی، افزایش چربی خون (به این معنی است که سطح کلسترول LDL و تریگلیسیرید یا هر دو در خون افزایش پیدا کرده است) می باشد که می تواند با سایر چربی ها و مواد موجود در خون ترکیب شده و منجر به انسداد رگ ها شود، با توجه به اهمیت موضوع اکثر کشورها به دنبال درمان جایگزین برای کاهش سطح کلسترول خون می باشند که در این میان گیاه درمانی مورد توجه عموم قرار گرفته است. گیاهانی همچون شنبلیله، سیر، خار مریم، شوید،کنگر فرنگی در کاهش کلسترول خون نقش دارند که در این مقاله مورد برسی قرار گرفته اند.
کلمات کلیدی :
چربی خون، گیاهان دارویی، کلسترول، بیماری قلبی _عروقی
چربی خون، گیاهان دارویی، کلسترول، بیماری قلبی _عروقی