شیوه انتشار
آنلاین
زبان نشریه
فارسی و انگلیسی
نحوه دسترسی
آنلاین و آزاد
حوزه فعالیت تخصصی
علوم پزشکی و سلامت
شروع انتشار
1403
نوع داوری
Peer - Reviewd
ایمیل نشریه
info@mhhjr.ir
بررسی نقش تغذیه بر سلامت اخلاق و روان دانش آموزان دوره دوم ابتدایی
دوره 1، شماره 1، 1403، صفحات 19 - 26
نویسندگان : حمیدرضا کریمی* 1

1 کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید مدرس سنندج

چکیده :
پیشرفت های زیست شناسی مولکولی، توانایی سیگنال های تولید شده از مواد غذایی برای تاثیر در انرژی، سوخت و ساز بدن و از این راه میانجی گری برای تاثیر واد غذایی بر عملکرد شناختی را نشان داده است. بر اساس یافته های علمی مراکز مغزی که رفتار خوردن خوردن را کنترل می کنند با مراکز کنترل کننده شناخت ارتباط دارند.هدف نوشتار حاضر بررسی آثار تغذیه بر ابعاد خلقی و رفتاری و سلامت روانی دانش آموزان ابتدایی می باشد که جهت تحقق این موضوع، مولفه هایی چون تعریف بهداشت تغذیه از منظر علم، آثار تغذیه بر کارایی مغز، تاثیر تغذیه بر یادگیری و شناخت، تغذیه و هوش، تغذیه و افسردگی و ... مورد مداقه قرار خواهند گرفت. از این رو روش غالب در این مقاله، روش کتابخانه ای و با استفاده از ابزار فیش برداری اقدام به جمع آوری اطلاعات و داده های لازم خواهد شد.
کلمات کلیدی :
تغذیه، سلامت روان، سلامت اخلاق
پشتیبانی آنلاین از طریق واتساپ

پژوهشگران گرامی؛ پاسخگوی سوالات شما عزیزان از طریق واتساپ هستیم !


جهت ارسال پیام در واتساپ اینجا کلیک نمائید !